ΕΜΠΕΙΡΙΑ

εξερευνήστε, ονειρευτείτε, ανακαλύψτε

ΖΗΣΤΕ ΣΑΝ ΝΤΟΠΙΟΙ

Το χωριό του Βουρβούλου είναι ένα μικρό χωριό της Σαντορίνης που κατοικείται κυρίως από ντόπιους. Έχει την δική του παραλία με ένα γραφικό λιμανάκι για ψαράδες. Υπάρχουν μικρά μαγαζιά, ταβέρνες και καφέ στην κεντρική πλατεία του χωριού, ενώ οι παραδοσιακές εκκλησίες και τα φρεσκοβαμμένα λευκά σοκάκια, ολοκληρώνουν την χαλαρή ζεστή ατμόσφαιρα για κάθε επισκέπτη.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ & ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ

Ζήστε την εμπειρία του να πλέεις στα βαθιά νερά της Σαντορίνης και πάρτε μια γεύση της θέας του νησιού από την θάλασσα εξερευνώντας την μοναδική φυσική ομορφιά του νησιού. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να κολυμπήσετε στα θερμά ηφαιστειακά νερά και να περπατήσετε επάνω στο ηφαίστειο ενώ θα θαυμάζετε την θέα της καλντέρας από χαμηλά.

ΟΙΝΟΓΕΥΣΙΑ

Το μοναδικό ηφαιστειακό έδαφος της Σαντορίνης σε συνδυασμό με το κλίμα του νησιού έχουν κάνει την οινοποιία χαρακτηριστικό κομμάτι της τοπικής κουλτούρας. Τα κρασιά της Σαντορίνης είναι μοναδικά, ιδιαίτερα και ποικίλα. Μπορείτε να βρείτε ένα οινοποιείο σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τις κατοικίες, ενώ υπάρχουν πολλά που μπορείτε να επισκεφθείτε και να δοκιμάσετε τις ποικιλίες τους σε κοντινή απόσταση οδικώς.

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

Επισκεφθείτε την μοναδική καλντέρα και απολαύστε την μαγευτική θέα από τα Φηρά, την Οία και το Ημεροβίγλι. Τα Φηρά απέχουν 2 χιλιόμετρα, ενώ ο παραδοσιακός οικισμός της Οίας με το λιμανάκι του Αμμουδίου απέχει 6 χιλιόμετρα. Ο αρχαιολογικός χώρος του Ακρωτηρίου απέχει 16 χιλιόμετρα από τις κατοικίες, ενώ το προϊστορικό μουσείο και το πολιτιστικό κέντρο απέχουν 4 χιλιόμετρα.

ΤΟΠΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ & ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ

Γνωρίστε την ιστορία και την διαδικασία δημιουργίας του νησιού.

Οι κατοικίες παρέχουν εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε όλα τα σημαντικά ιστορικα αξιοθέατα και πολιτιστικά κέντρα του νησιού.

ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Εκτός από την παραλία του χωριού, μπορείτε να να επισκεφθείτε όλες τις διάσημες παραλίες του νησιού εύκολα και γρήγορα με μέσα μεταφοράς ή με αυτοκίνητο. Επισκεφθείτε τον Περίβολο με τα κοσμοπολίτικα beach bar, την Περίσσα με τα water sports, την Βλυχάδα για το σεληνιακό τοπίο, το Καμάρι με την όμορφη ακρογιαλιά και τα καταστήματα , τον Μονόλιθο για την αμμώδη παραλία και τα ρηχά νερά και την Κόκκινη παραλία για τα χαρακτηριστικά ηφαιστειακά πετρώματα.