Οι Κατοικίες

Οι ιδιαίτερες υπόσκαφες κατοικίες είναι χτισμένες σύμφωνα με την μοναδική αρχιτεκτονική των παραδοσιακών χωριών της Σαντορίνης. Είναι προσεκτικά σχεδιασμένες ώστε να γίνονται ένα με τους βράχους, ενώ ταυτόχρονα να παρέχουν άνεση και κομψότητα στο εσωτερικό τους.

Τοποθεσία

Οι κατοικίες βρίσκονται στο ήσυχο χωριό του Βουρβούλου, σε μικρή απόσταση από την πολυσύχναστη πρωτεύουσα του νησιού, τα Φηρά. Η τοποθεσία είναι ιδανική για να ζήσετε την εμπειρία της μη τουριστικής πλευράς του νησιού, ανάμεσα σε ντόπιους μόνιμους κατοίκους, ενώ θα έχετε εύκολη πρόσβαση στο κέντρο των Φηρών, της Οίας και της μαγευτικής καλντέρας.

ΣΠΗΛΙΕΣ

Λιτές γραμμές, φρέσκα χρώματα και προσεγμένες λεπτομέρειες συνθέτουν την χαλαρή και σύγχρονη ατμόσφαιρα της διαμονής στις υπόσκαφες κατοικίες.

ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Ζήστε την απόλυτη εμπειρία της επίσκεψης ενός μοναδικού νησιού στο σπίτι των ονείρων σας.

Ενός νησιού φτιαγμένου από λάβα, περιτριγυρισμένου από την λαμπερή θάλασσα του Αιγαίου. Ανακαλύψτε τις φυσικές ομορφιές της Σαντορίνης, απολαύστε τις ξεχωριστές δραστηριότητες που προσφέρει και γνωρίστε την κουλτούρα, την ιστορία και τους ανθρώπους της.